Gyermekeknek akrobatika, légtorna, egyensúlyozás kombinált óra (ALE)

Akrobatika

Alapos bemelegítést követően gimnasztika és talajakrobatika kezdőtől haladó szintig. Az órát erősítéssel és nyújtásokkal zárjuk. A hagyományos eszközön túl, Magyarországon egyedülállóan rendelkezünk a professzionális  rugalmas, tornaszőnyeggel, a PE-Redskaber "Air-Track Plus"-szal.
 

Az akrobatikus ugrások biztonságosan, gyorsan sajátíthatók el ezen a speciális eszközön,

lehetővé téve a mielőbbi sikerélményt, örömtelivé és játékossá varázsolva a gyakorlást.
Tudásszinttől függően kezdő és haladó csoportra osztjuk a jelentkezőket.
Gyermekek részére az akrobatika órák időpontja  az órarendben található.
 
 
 

Légtorna

Repülés, magasság, izgalom. Már a legkisebbek is imádnak csüngeni. Itt a lehetőség ennek az ősi tudásnak a felidézésére és fejlesztésére. Az alapos bemelegítést a különféle eszközökön történő gyakorlatsorok követik, majd erősítéssel és nyújtással fejezzük be a gyakorlást.
Csoporttól és létszámtól függően egy órán egyszerre egyféle, esetenként kétféle eszközt használunk.
Eszközeink: trapéz, karika, gyűrű és tissue.
Gyermekek részére a légtorna órák időpontja  az órarendben található.
 
 

Egyensúlyozás

Az egyensúlyozás az embert egész életében végigkísérő létfontosságú tudás. Az egyensúly magasabb színvonalon történő elérése kihívó játék.

A foglalkozások során sokféle eszközt alkalmazunk (gerenda, drótkötél, görgők, golyók és kézenálló botok) és sokféle módon és helyzetben egyensúlyozunk. Az óra gyakorlatai elsősorban statikus elemekből állnak, melyek fejlesztik a koordinációs és koncentrációs képességet, erősítik az izmokat, növelik az önbizalmat és sajátos élményt nyújtanak. 

Gyermekek részére az egyensúlyozó órák időpontja  az órarendben található.

 
 

Zsonglőrködés

Labda, buzogány, karika. A klasszikus cirkuszi zsonglőreszközökkel történő gyakorlásra mindenkinek van lehetősége. Mivel a zsonglőrködés alapszinten nem kíván folyamatos segítségnyújtást és támogatást, a hangsúly sokkal inkább az önálló, kitartó gyakorláson van. A zsonglőrködés nincs beépítve a tanfolyami órákba, egyedi igény esetén, magánórák keretében kerülhet sor a gyakorlásra. Táborokban napi szinten zsonglőrködünk.