Kiscsoportos órák

Kedves Alehopp érdeklődők!

Részlegesen nyitunk május 18-án!

Április 30-án hozott kormányrendeletnek köszönhetően május 4-től „A sportegyesületek által szervezett, valamint az amatőr sport, a szabadidős sport és a tömegsport célú edzésen való részvétel megengedett.”

A szigorítások csökkentésével egyidejűleg mi is megnyitjuk ismét az Alehopp-ot, igyekezvén maximálisan alkalmazkodni a jelenlegi helyzethez és ennek tekintetbe vételével alakítani az edzéseket valamint az ehhez kapcsolódó feltételeket. Kérjük az alább írottak alapos elolvasását, amely az ALEhopp HÁZIRENDET KIEGÉSZÍTŐ MODOSÍTÁSÁBAN részletesebben megtalálhatóak!

 • Az edzések május 18-tól kezdődnek.
 • A maximum létszám óratípustól függően 5/8/10 fő valamint az edző. Az edzéseket minimum 3 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.
 • Az edzésekre be kell jelentkezni!

Jelentkezés előző nap 21 óráig lehet a következő online űrlapon: www.ALEhopp.hu/foglalas

Időpontok a meghírdetett órarend szerint: ÓRAREND

 

KISCSOPORTOS ÓRÁK ÁRAI

 • 60 perces óra: alkalmanként 2000 Ft (Próba alkalom és testvér kedvezmény nincs!)
 • 90 perces óra: alkalmanként 2500 Ft (Próba alkalom és testvér kedvezmény nincs!)

Érvényes bérlet beszámítás lehetséges!

 

            Sajnos a 8 évnél fiatalabb gyermekek még nem vehetnek részt az edzéseken, mivel az ő esetükben nagyon nehéz a feltételek betartása.

 • Beteg gyermek nem jöhet edzésre. Ha azt tapasztaljuk, hogy köhög, fújja az orrát, rögtön távoznia kell a teremből.
 • A díjak jelenleg alkalmi díjak a helyzetre való tekintettel. Ezeket a díjakat kérjük, vagy borítékban a gyermekkel beküldeni vagy átutalással lehet rendezni számlázási adatokkal megadva. Aki a meglévő bérletét szeretné felhasználni, az ezt megteheti, de jelen esetben a bérletből nem alkalmakat vonunk le, hanem a befizetett összeget vesszük figyelembe és abból vonjuk le az óra alkalmi díját : 2000 vagy 2500 Ft-ot. Aki nem szeretné így felhasználni a bérletet, az természetesen halaszthat.
 • Az edzések során most sajnos tissuet nem használunk, mivel azok tisztítása nehezen megoldható és a gyerekek arca ahhoz mindig nagyon közel kerül. A tisztítható felületeket az edzések után fertőtlenítjük, az edzések folyamán pedig a gyermekek tenyerét fertőtlenítjük 15-20 percenként. Az airtrack, az egyensúlyozó eszközök, a trapéz és karika eszközöket, zsámolyt, svéd szekrényt és minitramp-et fogjuk használni az edzések során.

A gyerekek egymással nem érintkezhetnek, távolságot tartva kell sorban állni, melegíteni és a gyakorlatokat végezni.

 • Kísérők nem jöhetnek be az ALEhopp területére! Kérjük, hogy az ALEhopp területén kívül várják meg a gyerekeket.
 • Érkezés legkorábban 10 perccel az edzés előtt lehetséges.
 • Kérjük a gyerekek lehetőleg már átöltözve jöjjenek, ha ezt az időjárás megengedi. Akik tömegközlekedést vesznek igénybe, őket kérjük, mindenképp váltás ruhát hozzanak magukkal.
 • A belépést követően és távozás után mossanak kezet, vagy fertőtlenítsék kezüket.
 • Mindenki hozzon saját kulacsot magával, ami teljesen meg van töltve vízzel. Ha elkerülhetetlen, a kulacsokat újra töltjük, de ezt szeretnénk minimálisra csökkenteni. Kérjük a csapból ne igyanak!
 • Hozzanak saját kézfertőtlenítőt is a gyerekek, amit szeretnek és megszoktak, de ezt mi is tudunk adni szükség esetén
 • Mindenki hozzon magával saját zsebkendőt, hogy ne a közösbe kelljen nyúlni érte, bár reméljük zsebkendő használatra nem lesz szükség. Ha mégis, rögtön kezet kell fertőtleníteni.
 • A mosdót edzés előtt és után lehet használni, de a WC használat előtt és után mosson mindenki kezet. Edzés közbeni mosdóba járást csökkenteni szeretnénk minimálisra.
 • Mindenki viseljen zoknit az edzések alatt és valamilyen kényelmes hosszú nadrágot, legging-et. Felsőnek maradhat a póló.
 • A maszk viselése nem kötelező, mivel az edzés során akadályozza, korlátozza a gyerekeket. Az oktatók azonban maszkban lesznek.
 • Nagyon kérjük a lányos anyukákat, hogy a gyermekek haja rendezett legyen. Amennyiben lehet fonják be, vagy szoros copfot készítsenek tarkó alatt, hogy a gyerekeknek ne tapadjon az arcára a hajuk, azt ne kelljen folyton igazítaniuk és minél kevesebbszer nyúljanak az arcukhoz.

Bár mindent igyekszünk megtenni az egészség megőrzése végett, felelősséget nem tudunk vállani, mindössze a fentebb meghatározottak betartását követelhetjük meg.

Aki nem szeretne csoportos órára jönni, annak további lehetőséget kínálunk egyéni edzésre magánóra keretén belül a megadott időintervallumon kívül eső időszakra. Ennek díja változatlan, a honlapon az árak menüpont alatt található. A feltétek természetesen ezekre az edzésekre is vonatkoznak, azzal az eltéréssel, hogy ez esetben tissue használatára is lehetőség van.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!