Rólunk / Missziónk

Rólunk

Az ALEhopp az első olyan speciális cirkuszi és artista gyakorló terem Magyarországon, amely előképzettség nélkül is elérhetővé teszi a cirkuszi eszközök kipróbálását és használatát foglalkozások, magánórák, speciális felkészítések és szülinapi bulik keretén belül gyerekeknek (4+), fiataloknak és felnőtteknek.

Foglalkozásaink a cirkuszi eszközök használata által nyújtott komplex mozgás- és testtudat fejlesztést helyezi előtérbe. Nincs verseny, versenysporti  kötelezettség, csak mozgásélmény, mely során mindenki magához képest fejlődik akrobatika, légtorna, egyensúlyozás területén.

ALEhopp! Ahol a mozgás öröm!

Missziónk

A gyermek részére a mozgás öröm. A gyermek keresi a kihívást, keresi teste határait, fürkészi mi mindenre képes. Határtalan örömet okoz neki, miközben nélkülözhetetlen fejlődése szempontjából is. 

Az ALE hopp! egy olyan izgalmas helyszín, ahol a foglalkozások azt a célt szolgálják, hogy kicsik és nagyok örömmel, elvárások nélkül fejlődhessenek. Javul a mozgáskoordinációjuk, egyensúlyérzékük, testtartásuk, erősödik izomzatuk, fejlődik testtudatuk. Ezek mind kihatással vannak a mentális fejlődésükre és közérzetükre.

Az ALE hopp! eszköztárával izgalmas kihívásokra sarkallunk minden ide látogatót. Itt mindenki megtanulhat zsonglőrözni, táncolhat drótkötélen, csünghet légtorna eszközökön, akrobatikus mutatványokat sajátíthat el. Mindez megvalósítható itt biztonságos keretek között, az oktatatók edzésprogramját követve, felügyeletükkel és szakszerű támogatásukkal .

Az ALE hopp! számunkra felidézi örömteli gyermekkorunkat, amikor artista szüleinket utánozva játszhattunk a porondon. Az ALE hopp! egy helyszín, ahol a gyermekek megtapasztalhatják és élvezhetik, milyen is lehet artistának lenni.

Miért fontos ez számunkra?

Mert van négy gyermekünk, akik imádnak MÁSZNI, LÓGNI és UGRÁLNI! És ha ők szeretik ezt, akkor minden gyermek szeretni fogja!

Gyereknek lenni pedig szuper! Tudjuk mi ezt felnőttek is, akik néha mi magunk is gyermekké válunk.